»

Spare ribs in zoete marinade

vlees,weekend — Tags: , — desiree // 25 August 2008

Spare ribs

Opgevroten voordat ik een scherpe foto kon nemen…

(Lees verder…)

Noodles met vis en koriander

doordeweeks,vis — Tags: , — gerben // 18 August 2008

Weer iets lekkers uit het Wagamama noodles kookboek. Beetje aangepast want zeeduivel doen we niet aan. Te duur.

(Lees verder…)

Broodje geitenkaas met rode uienchutney

groenten,lunch,vega,weekend — desiree // 10 August 2008

Broodje geitenkaas en rode uienchutneyMag ook met brie of camembert, hoor.

(Lees verder…)

Rode uienchutney

Lekker bij een biefstuk of als dip bij spare ribs, kluifkippetjes of bij verschillende soorten kaas.

(Lees verder…)

Friet

vega,weekend — Tags: , — desiree // 9 August 2008

Frietjes

Robuuste, knapperige patatjes uit de oven. Afhankelijk van de olie die je gebruikt ook nog ‘goed voor de lijn’.

(Lees verder…)

Stoofpotje van varkenslapjes met flagolets

doordeweeks,stoven,vlees — gerben // 4 August 2008

Of: Stoofpotje met franse slag ala AH..

(Lees verder…)

Surinaams gemarineerde karbonades

stoven,vlees — Tags: , — gerben //

img_5616-publicatie

(Lees verder…)

Petjil

doordeweeks,groenten,vega — Tags: — gerben // 2 August 2008

Surinaamse groenten, dus met pindakaas. Maar toch heel lekker.
(Lees verder…)

Pasta met basilicum-olie en kappertjes

doordeweeks,lunch,vega — Tags: , — desiree // 1 August 2008

img_5878-publicatie

Een fijne vegetarische pasta, van het echtige soort, dus niet met een te gevulde saus. Daarom ook liefst verse pasta gebruiken, dat is iets minder droog. Oh en voorverwarmde borden is de overweging waard, want hoe langer de pasta warm blijft, hoe minder droog-ie lijkt.
(Lees verder…)