Geroosterde tomaten

IMG_8356-geroosterde tomaten

Per ongeluk ‘n beetje los gegaan op de scherpte-diepte hier. Deze tomato’s in de mist zijn totstandgekomen door het onverklaarbare tomatengat in m’n hand. En als appie ze dan in de bonus gooit, zit ik opeens met drie kilo. Dan maak je zoiets, wat iets onzinnigs heeft, omdat je het ook in een potje kan kopen. Maar ook weer niet, want die hebben vaak hun rubberen jas aan en zijn niet meer zoet. Nouja, kijk maar. Ik gooi dit op boterhammetjes met kip en pesto, door pastasalade met rucola en olijven en naast een simpel geroosterd visje.

oven voorverwarmen op 160 graden
de tomaten doormidden snijden en met de snijkant naar boven op een bakplaat of rooster leggen
besprenkelen met een klein beetje olijfolie
drie uur in de oven maar langer mag ook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *